Algemeen

Living coral

Misschien heb je het, bewust of onbewust, al meegekregen, maar het is heel opvallend: Living Coral is de kleur van 2019!

Het is een koraalkleur die levendig is, maar wel een zachte toon heeft. Met een kleine gouden ondertoon, heeft het ook een idee van een koperen look.

Met de Living Coral kleur kun je helemaal los gaan dit jaar! Het kan met zowel je interieur, als kleding, haar en make-up en home accessoires. Durf jij het aan om je muren in de badkamer of woonkamer in deze kleur te verven? Of wil je de kleur iets minder gewaagd toevoegen door de kleur terug te laten komen in kussens, dekens of schilderijen.

Nog niet helemaal overtuigd? De kleur is knus, pittig en aantrekkelijk. Het is een verwelkomende kleur en het stimuleert luchtigheid. De kleur maak je zelfs vrolijker!

Als je klaar bent voor iets nieuws in je inrichting, dan kun je eenvoudig je magneetverfmuur over verven met de kleur Living Coral. De magnetische muur blijft magnetisch.

Scroll door Pinterest en ontdek prachtige afbeeldingen die deze kleur bevatten. Deze zijn zelf op te hangen met onze magneten, waardoor je een compleet nieuwe look in je interieur krijgt.

Veel succes met het lente-klaar maken van je interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.