Bestel rechtstreeks bij de fabrikant
Kind- en milieuvriendelijk
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Previous slide
Next slide

Bestel rechtstreeks bij de fabrikant

Kind- en milieuvriendelijk

Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

Magneetverf.nl – Inspiratie Blog

Verf met een functie uitleggen in woorden is misschien wel het lastigste wat er is.
Je moet het ervaren! Als ik mensen vertel dat ik bij MagPaint/Magneetverf.nl werk krijg ik heel vaak de vraag: Maar wat kan je er nou mee?
Dan is mijn antwoord: VEEL! We zeggen ook niet voor niets:

We don’t sell products, we sell ideas!

Natuurlijk verkopen we producten, we zijn een verffabrikant. Maar als consument wil je toch eerst weten wat je met zo’n specifiek product kunt dus ik snap heel goed waar alle vragen vandaan komen. Het is tijd voor een dosis inspiratie!!

Maak een magneetplanner op de muur, schilder daarna er overheen met schoolbordverf en maak een overzichtelijke weekplanner:

Product must have: Magneetverf

De was wast zich niet vanzelf! Help je man, kinderen of huisgenoten eraan herinneren dat dingen niet vanzelf gaan.

Pimp de kinderkamer zoals Lindy van Inhousevision

Thuis heb ik (Linda) 1 muur met magneet en schoolbordverf. Ik gebruik hem eigenlijk voor meer dingen dan dat ik in eerste instantie had gedacht: Notities die ik niet moet vergeten, een spaarkaart voor de nieuwste auto van Max Verstappen, het verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst, belangrijke post die anders ergens op een stapel zou belanden. Zo handig, zo kunnen we niets vergeten! Daarnaast hangen er ook een aantal dierbare foto’s en hangen er ook vakantie magneetjes. Mijn zoontje gebruikt de muur als canvas voor zijn tekeningen en zijn boerderij magneetjes.

Wat zou jij ermee willen maken? Heb je al een idee maar weet je niet hoe? Stuur ons gerust een mail, we helpen je graag verder.

Anderen bekeken ook