Bestel rechtstreeks bij de fabrikant
Kind- en milieuvriendelijk
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Previous slide
Next slide

Bestel rechtstreeks bij de fabrikant

Kind- en milieuvriendelijk

Gratis verzonden vanaf € 19,95 (NL)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

over ons
Magneetverf.nl is de webshop van MagPaint, een kleine verffabriek in het oosten van Nederland. We zijn gevestigd in Ulft, in het hartje van de Achterhoek. Onze verven gaan echter de hele wereld over: onze producten worden momenteel in meer dan 60 landen verkocht.

We zijn gespecialiseerd in verven met een functie. Denk bijvoorbeeld aan MagneetVerf, SchoolbordenVerf en SketchPaint. Elke verf is milieuvriendelijk en op waterbasis.

In 2003 zijn we begonnen met de import van MagneetVerf voor Europa, maar al vrij snel gingen we over op het zelf produceren van deze verf in onze verffabriek. Geleidelijk aan kwamen er meer verven bij; deels door vragen van klanten, deels omdat wij zelf enthousiast werden over een idee of product. Zo is ook ons laboratorium ontstaan, waarin we nieuwe producten ontwikkelen (voor onszelf of anderen), en waar we onze verven continu proberen te verbeteren.

Met de uitbreiding van het assortiment aan verven groeide ook de markt voor onze niche-producten. Filmmakers en vloggers kunnen bijvoorbeeld bij ons terecht voor BluescreenPaint.

Van 29 juli tot 12 augustus zijn wij gesloten.

Wilt u binnenkort aan de slag? Bestel dan uiterlijk 18 juli.

Tijdens onze vakantie kunt u wel een bestelling doen. Deze wordt vanaf 13 augustus verstuurd.

Fijne vakantie,

Team MagPaint
We don’t sell products, We sell idea’s.