Bestel rechtstreeks bij de fabrikant
Kind- en milieuvriendelijk
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Previous slide
Next slide

Bestel rechtstreeks bij de fabrikant

Kind- en milieuvriendelijk

Gratis verzonden vanaf € 19,95 (NL)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

Magnetische krijtverf, een dubbele werking?

magnetische krijtverf - sfeerfoto

Een multifunctionele muur, handig toch? Dat kan met onze verschillende verftypes. Wij hebben namelijk magneetverf, schoolbordverf (ook wel krijtverf genoemd), sketchpaint, glowpaint, greenscreenpaint en beamerpaint in ons assortiment. Alle verftypes hebben een andere functie, maar het is zelfs mogelijk om onze producten te combineren. Vandaar dat magnetische krijtverf erg populair is. Op deze manier kun je tekenen/schrijven én magneten op jouw muur hangen.

Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk de leukste dingen die jij in je huis wilt ophangen/schrijven. Maar wat maakt magnetische krijtverf zo speciaal?

Kindvriendelijk en milieubewust

Onze verf is geschikt voor kinderen en onschadelijk voor het milieu. Er zitten namelijk geen schadelijke stoffen in onze verf en alles wordt op een milieubewuste manier geproduceerd. Wel zo veilig als je kinderen op de muur willen tekenen!

De kracht van magnetische krijtverf

Allereerst breng je 3 lagen magneetverf aan en je eindigt met het aanbrengen van één laag krijtverf. Magneetverf is altijd grijs van kleur. Dit komt door de magnetische deeltjes in de verf. Een groot voordeel is dat de verf overschilderbaar is in iedere kleur. En… krijtverf is gelukkig wél in verschillende kleuren verkrijgbaar! Ideaal dus om jouw muur om te toveren met magnetische krijtverf.

magnetische krijfverf geproduceerd in eigen fabriekMagnetische krijtverf geproduceerd in eigen fabriek

20 jaar geleden zijn wij gestart in de boerderij van onze eigenaar Rob en uitgebreid naar de ‘fabriek’ waar we tot op heden onze verf produceren. Met ons hechte team van verfspecialisten zorgen wij voor een hoogwaardig product. Kwaliteit van onze verf is enorm belangrijk en we komen daarom ook als beste uit de test.

Producten met een dubbele functie

Net als magnetische krijtverf hebben al onze producten een dubbele functie. Jouw deur, muur of kast krijgt namelijk een ander kleurtje én de extra functie van de verf zorgt voor gemak. Vanwege de vele mogelijkheden kan de keuze soms wat lastig zijn, maar door onze creativiteit en een bak aan ervaring kunnen onze collega’s jou ook zeker adviseren.

De keuze van Tom: Voordat ik bij MagPaint ging werken had ik nog nooit van Magneetverf gehoord maar toen ik wist dat je het kon combineren met bijvoorbeeld Schoolbordenverfzag ik eindeloos veel mogelijkheden. Onze kinderen kunnen op de muur krijten en ook nog hun tekeningen ophangen met magneetjes. Sinds een aantal jaar hebben we ook letters en cijfers en dat maakt het ook nog eens educatief!

Tom Liebrand van MagPaint

Tom Liebrand

Onze producten kun je goed combineren en bieden daardoor eindeloos veel mogelijkheden. Ik blijf me verwonderen wat onze klanten er mee realiseren.


Mijn tip: Bekijk voor het beste eindresultaat van jouw project onze instructievideo’s hoe je magneetverf en schoolbordverf toepast.

Ervaar de magie van onze verven

Zoek je een specifiek product? Je vindt deze hier:

Meer ideeën vindt je op:

Hier vindt je een aantal van onze producten

Van 29 juli tot 12 augustus zijn wij gesloten.

Wilt u binnenkort aan de slag? Bestel dan uiterlijk 18 juli.

Tijdens onze vakantie kunt u wel een bestelling doen. Deze wordt vanaf 13 augustus verstuurd.

Fijne vakantie,

Team MagPaint
We don’t sell products, We sell idea’s.