Bestel rechtstreeks bij de fabrikant
Kind- en milieuvriendelijk
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Previous
Next

Bestel rechtstreeks bij de fabrikant

Kind- en milieuvriendelijk

Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

Hoe maak je een magneetkalender?

Het meesterwerk van je kind, foto’s van vroeger of belangrijke afspraken zijn dingen die het waard zijn om aan je muur te hangen. Met onze tips & tricks kun je je eigen magnetische kalender ontwerpen of zelfs, als je van groot houdt, een hele magnetische muur!

MagPaint’s magneetverf is perfect om eenvoudig een magnetische kalender te maken. Dit komt doordat de verf kleine ijzeren deeltjes bevat die ervoor zorgt dat magneten aan de muur blijven zitten. Magneetverf is een grijskleurige verf. Voor optimale werking kun je het beste drie lagen van deze verf aanbrengen. Verf over? Gebruik deze dan voor extra magnetische kracht aan de muur.

Voor de vierde en laatste laag verf kun je zelf kiezen welke kleur je wilt. Je zou dit eventueel kunnen combineren met MagPaint’s Blackboardpaint. Op deze manier kun je je schrijfkunsten oefenen in combinatie met een magnetische muur. Gaaf toch?

The magnetische kalender kan in een aantal stappen gemaakt worden:

  • Zorg dat het oppervlak glad is: schoon, droog en vrij van stof.
  • Plak de lijnen van het oppervlak die je magnetisch wil hebben af. Als je deze kalender wil maken, gebruik dan masking tape aan de buitenkant van de kalender en tape lines aan de binnenkant. Zo creëer je vierkanten waarin je kunt verven.
  • Mix de magneetverf goed door, zodat de ijzeren deeltjes ook voldoende gemixt zijn.
  • Breng de verf laag voor laag aan met een roller, en zorg dat je drie lagen aanbrengt.
  • Om het af te maken, kun je er overheen verven met een laag MagPaint’s BlackboardPaint. Zo krijg je je eigen magnetisch krijtbord kalender!
  • Zodra de verf droog is en je tevreden bent, kun je de tape verwijderen en de kalender vol plakken met briefjes!

Het is een creatieve manier om je werkplek opnieuw te stylen of een extra touch te geven. Makkelijk te maken, leuk om naar te kijken en te gebruiken!

Blijf op de hoogte van leuke acties, kortingen, inspiratie, updates en nog veel meer!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief !