Bestel rechtstreeks bij de fabrikant
Kind- en milieuvriendelijk
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Vorige slide
Volgende slide

Bestel rechtstreeks bij de fabrikant

Kind- en milieuvriendelijk

Gratis verzonden vanaf € 19,95 (NL)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

Bijzondere verf in de kinderkamer – DIY

Op zoek naar inspiratie voor de kinderkamer? Misschien weet je nog wel hoe je eigen kamertje er vroeger uitzag. Tekeningen aan de muur, speelgoed in de hoek… Als je zelf kinderen hebt, wil je hen natuurlijk een fijn plekje voor zichzelf geven. Dat kan niet alleen met leuke meubels en knuffels, maar ook met verf met een functie!

Op Magneetverf.nl kun je magneetverf, schoolbordenverf of glow-in-the-dark-verf van ons eigen merk MagPaint aanschaffen. Dat maakt een kinderkamer stukken leuker! In deze blog geven we je inspiratie. Wil je weten hoe je de verf het beste kunt aanbrengen, lees dan hier onze tips.

Magnetische verf in de kinderkamer

Met magneetverf maak je eenvoudig een magnetische speelmuur! Zo leert je kind met letter- en cijfermagneten al spelenderwijs rekenen en schrijven. Ook mama Carmen (@mamacar.nl) is creatief aan de slag gegaan met magneetverf en schrijft:

“Manoa heeft op haar nieuwe kamer een magneetmuur. Ze speelt er supervaak mee! Ze kan haar kleurplaten en knutsels van school ophangen, en het scheelt mama ook weer gaten boren want zelfs de regenboog hangt aan een magneetje. Het is een basisverf die je daarna kunt overschilderen of behangen.”

Een speelhoekje met schoolbordenverf

Een schoolbord is tegenwoordig echt niet meer alleen voor op school. Met schoolbordenverf kun je thuis een gezellig speelhoekje maken op de muur. Maar ook deuren en meubels kun je veranderen in een schoolbord met deze verf! Deze verf is niet alleen verkrijgbaar in traditioneel donkergroen, maar bijvoorbeeld ook in de kleuren roze, lime, zwart, blauw en rood. Kies dus zelf de vrolijke kleur die bij de kinderkamer past. Tip: schoolbordenverf kun je ook combineren met magneetverf, voor nog meer speelpret.

GlowPaint voor de kids

Wil jij je kinderen eens verrassen? Schilder stiekem sterren en planeten, dieren of bloemen met GlowPaint op de muur of op het plafond. Zodra bij bedtijd het licht uitgaat… Verschijnen de glow-in-the-dark-figuren ineens! De verf na is 30 minuten belichting in het daglicht al 25 uur zichtbaar in het donker. Zo geef je de slaapkamer van je kleine past echt een magische sfeer.

Wat maakt u voor uw kinderen?

Meer inspiratie nodig?

Neem een kijkje op ons Pinterest-board!