Bestel rechtstreeks bij de fabrikant
Kind- en milieuvriendelijk
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Gratis verzonden vanaf € 24,95 (NL)
Vorige slide
Volgende slide

Bestel rechtstreeks bij de fabrikant

Kind- en milieuvriendelijk

Gratis verzonden vanaf € 19,95 (NL)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

Verf voor in de keuken: Magneetverf & Schoolbordverf

Je favoriete cocktailrecept op de muur schrijven met krijt of een boodschappenlijstje aan je keukenmuur hangen: Met MagneetVerf of SchoolbordenVerf is het mogelijk om van je keuken een levendige omgeving te maken. Laat je creativiteit spreken en bedenk de gekste tekeningen, of hang juist de mooiste tekeningen van je kinderen op aan de muur met magneetjes. Maar wat maakt magneetverf of schoolbordverf zo speciaal?

Magneetverf of schoolbordverf; waar kies jij voor?

Zowel magneetverf als schoolbordverf zijn geschikt voor in de keuken, bijvoorbeeld op de keukenmuur, of op de keukenkastjes. Magneetverf kun je niet alleen over muren of deuren schilderen, maar ook aanbrengen onder je behang of oververven met een kleur naar wens. Magneetverf is ook een leuke toevoeging voor een bedrijfskantine: je kunt memo’s of brochures aan de muur ophangen, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Ga je liever voor schoolbordenverf? Ook deze verf is binnenshuis breed toepasbaar en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt: teken bijvoorbeeld huisjes, bloemen, of groenten en fruit op de keukenmuur. Ook leuke slogans kun je op de achterwand schrijven, zodat het sfeervol en huiselijk aanvoelt tijdens het kokkerellen. “Yay, it’s dinner time!” Wil je de tekst vervangen voor iets anders? Veeg het dan makkelijk weg en ga weer aan de slag met je volgende creatie. Of laat je dinergasten een leuke boodschap achterlaten!

Magneetverf combineren met schoolbordverf in de keuken

Wist je dat je magneetverf ook kunt combineren met schoolbordverf? Zo kun je op één muur magneten hangen en krijten. Ideaal! De twee verven samen zorgen ervoor dat je je creativiteit nog meer kunt laten terugkomen in je keuken. Teken bijvoorbeeld een weekagenda waarin je handgeschreven afspraken afwisselt met flyers van een festival of een afspraak bij de tandarts. Een muur verven met zowel magneet- als schoolbordenverf doe je door eerst drie lagen magneetverf aan te brengen en te eindigen met een laag schoolbordverf.

Meer inspiratie?

Probeer ook eens SketchPaint uit: met deze verf kun je gladde oppervlakken, zoals een keukenkastje of tafel, veranderen in een whiteboard! Met markers kun je boodschappen, recepten, reminders en nog veel meer opschrijven. Veeg één keer met een doek eroverheen, en het is weer schoon. Wil je zien hoe anderen bijzondere verven in de keuken hebben toegepast? Neem een kijkje op onze Pinterest-pagina!

Zelf uitproberen? Shop onze magneet- en schoolbordverf hier: